12 Janar 2022, 22:35

I break badly between Ilir and Elton: He matched the words with me, just talk like a turtle

Plas keq mes Ilirit dhe Eltonit: Mati fjalët me mua, vetëm llap si b*thë turtulli

XING

Plas keq mes Ilirit dhe Eltonit: Mati fjalët me mua, vetëm llap si

Ditën e sotme, Iliri dhe Eltoni kanë debatuar me njëri-tjetrin dhe nuk kanë munguar tonet e ashpra. Eltoni e cilësoi si zero dhe i tha të “rrijë urtë”, ndërsa Iliri i kërkoi të masë fjalët dhe i përmendi sërish të kaluarën.

Plas keq mes Ilirit dhe Eltonit: Mati fjalët me mua, vetëm llap si

Ilir: Si bythë turtulli, vetëm llap llap llap.

Elton: Ti për mua je zero.

Ilir: Një njeri që i vendos grada vetes, për mua është baras me zero. Ti je një nga ata.

Elton: Bravo. Ik e flej tani.

Ilir:  Ti mua ik e flej, vazhdo…

Plas keq mes Ilirit dhe Eltonit: Mati fjalët me mua, vetëm llap si

Elton: Rri urtë pra.

Ilir: Ti më thua mua rri urtë?

Elton: Është më mirë.

Ilir: Ule tonin, fjalët mati me mua. Nuk kam ardhur të kërkoj punë tek ty, ndoshta ke ardhur ti tek mua. Ke ardhur duke qarë këtu brenda se nuk të kisha zgjedh.

Elton: E kisha për vlerësimin që i bën shqiptarëve.

Plas keq mes Ilirit dhe Eltonit: Mati fjalët me mua, vetëm llap si

Plas keq mes Ilirit dhe Eltonit: Mati fjalët me mua, vetëm llap si

Plas keq mes Ilirit dhe Eltonit: Mati fjalët me mua, vetëm llap si