16 Maj 2019, 09:23

I brought the Japanese bride home, the Albanian mother makes the son's sudden reaction

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën reagimin e papritur djalit

XING

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

Mbrëmjen e djeshme në emisionin "Soriee" ishin të ftuar shumë të huaj të cilët kishin braktisur vendin e tyre të origjinës për të jetuar në Shqipëri. Shumë prej tyre kishin ardhur në vendin tonë për punë, disa të tjerë për shkollë por edhe sepse kishin rënë në dashuri me djem e vajza shqiptare.

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

Njëra prej tyre, Yoshiko Shehu e cila ishte me origjinë nga Japonia, pas njohjes me një djalë shqiptar vendosi që të linte vendin e saj për të jetuar në Shqipëri. Yoshiko përgatiti sushi në emision, ndërkohë që vjehrra e saj, Violeta Gjalpi, tregoi se si e priti nusen e huaj në shtëpi.

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

“U njohën në Federatë, djali ka qenë në Kore tre muaj. Atje janë njohur bashkë. Vjen më thotë që jam lidhur me një vajzë. U gëzova se është djalë i vetëm. E pyeta ‘kush është’ dhe më tha që është japoneze. Ngela, u shtanga. Nuk u mërzita, u gëzova shumë, thjesht nuk e prisja,” rrëfeu publikisht Violeta.

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

Ndonëse ka shumë ndryshime mes dy kulturave, Violeta rrëfen se me Yoshikon shkon shumë mirë dhe se madje edhe pjesën e gatimit në shtëpi ja lë asaj pasi i ka mësuar si të bëjë byrekun e fasulet.

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

“S’është problem as gjuha e as kultura. Kemi ngjashmëri. Japonezët janë të përkushtuar, nikoqirë, duan familjen.”, ka thënë ndër të tjera Violeta.

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën

I solli nuse japoneze në shtëpi, nëna shqiptare i bën