5 Janar 2022, 01:15

'I can not believe it', Monika undresses live and enjoys the massage, Arbana puts her hands on her head

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin, Arbana vë duart në kokë

XING

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

"Big Brother" kishte përgatitur një surprizë për Monikën, duke i sjellë në dhomën e surprizave 3 djem masazhatorë. Me t'i parë Monika u lumturua pasi kishte kaq kohë që e kërkonte këtë.

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

Aktorja nuk ngurroi të zhvishej për të shijuar masazhin ndërsa ky moment u shoqërua me të qeshura.

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

"O Zot nuk më besohet", tha Arbana duke qeshur dhe vuri duart në kokë ndërsa Monika vazhdoi të shijonte mbrëmjen dhe falenderoi për këtë surprizë.

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,

'Nuk më besohet', Monika zhvishet live dhe shijon masazhin,