27 Gusht 2018, 16:53

I did not iron the underwear, the Albanian raped her husband

Nuk i hekurosi të brendshmet, shqiptari dhunon barbarisht bashkëshorten

XING

Nuk i hekurosi të brendshmet, shqiptari dhunon barbarisht

Një ngjarje jo fort e zakontë ka ndodhur në zonën "Chieti" në Itali. Një shqiptar 36-vjeçar ka dhunuar barbarisht në sy të fëmijëve bashkëshorten e tij, pasi ajo nuk i kishte hekurosur të brendshmet. 

Policia ka marrë menjëherë në mbrojtje dy fëmijët dhe gruan, e cila do të qëndrojë për 7 ditë në spital nga goditjet e marra kryesisht në pjesën e qafës.

Shqiptari pritet të hetohet dhe deri në përfundim të hetimeve nuk do të lejohet t'i afrohet gruas dhe fëmijëve.