16 Janar 2022, 23:51

'I did not talk to Romeo', Fifi opens the letters: When I entered BB and saw Donald ...

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe pashë Donaldin...

XING

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe

Fifi ishte e ftuar sot në "Fan Club", duke folur për herë të parë pas daljes nga shtëpia për eksperiencën aty. Fifi foli si gjithmonë pa doreza duke treguar edhe marrëdhënien që kishte me disa nga banorët.

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe

Ndër të tjera këngëtarja tregoi se një moment i sikletshëm ishte kur pa Donaldin brenda shtëpisë pasi jashtë nuk fliste me Romeon.

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe

“Donaldin që e kam pas takuar vetëm 1 herë. Romeon e kam pas shumë shok e kisha pak kohë që nuk flisja me të. Kur e pashë Donaldin thashë po tani, e muajin e parë kam pasur përplasje me të", tha Fifi.

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe

Megjithatë pas daljes Fifi e Romeo janë pajtuar e kanë postuar foto me njëri-tjetrin.

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe

'Me Romeon nuk flisja', Fifi hap letrat: Kur u futa në BB dhe