1 Janar 2022, 15:52

'I do not love you, but you deserve the final', Iliri and Donald make peace

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi bëjnë paqe

XING

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

Nata e ndërrimit të viteve ka afruar Donaldin me Ilirin, të cilët kanë debatuar shpesh në “Big Brother VIP”. Dyshja kanë kërcyer me njëri-tjetrin, kanë qeshur e biseduar.

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

Në një moment Iliri i ka kërkuar Donaldit të ulet pranë tij. “Unë ty nuk të dua, por mendoj që ti e meriton finalen”, i ka thënë ai duke qeshur.

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

Më pas dyshja janë përqafuar të buzëqeshur.
Iliri: Romeon e dua
Donaldi: Roni falë teje

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi

'Nuk të dua, por e meriton finalen', Iliri dhe Donaldi