13 Gusht 2019, 14:59

I drove the drivers, Oriola Marashi on a twin engine

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

XING

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

Prej disa ditësh Oriola Marashi ndodhej në Spanjë ku shijoi pushimet në plazhin e Ibizës së bashku me shoqërinë e saj.

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

Nga këto pushime Oriola ka postuar së fundmi një video ku shfaqet mbi motorr vetëm me rrobabanjo teksa dikush e filmon nga prapa.

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

Në videon e rradhës modelja shfaqet me pantallona të shkurta dhe shkruan se i veshi për të shmangur aksi.dentet.

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

Kujtojmë që së fundmi Oriola sfiloi për Aurela Hoxhën me një veshje fosforeshente së bashku me disa modele të njohura si Elena Lika, Dorina Gegiçi etj.

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga

I çmendi shoferët, Oriola Marashi mbi motorr me tanga