5 Prill 2022, 14:23

'I rolled my eyes and could not see anymore', Florian Marku shows the most difficult moment in the confrontation with Chris Jenkins

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon momentin më të vështirë në përballjen me Chris Jenkins

XING

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon

Florian Marku shkëlqeu në ringun ‘Utilita Arena’ të New Castle të shtunën, në përballjen me uellsianin Chris Jenkins nuk ishte e lehtë. Në një intervistë për “Shqipëria live”, Marku rrëfeu për momentin e vështirë kur u godit në kokë.

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon

“Ndeshja përfundoi me shumë sukses në raundin e katërt. Në raundin e tretë, u goditëm me kokë dhe u çava te syri. U frikësova se nuk po shikoja mirë nga syri, kisha frika se gjyqtari do e ndërpriste”.

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon

Ai shprehet i kënaqur që ka mundur një nga boksierët më të njohur në Angli dhe është i vendosur për t’u përballur me më të fortët.

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon

“Është një nga kundërshtarët më të respektuar, ka pasur titullin e Mbretërisë së Bashkuar. I tregova publikut anglez se kam ardhur për të qëndruar dhe për t’u përballuar me të gjithë”, tha Marku.

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon

'U çava te syri dhe nuk shihja më', Florian Marku tregon