19 Janar 2022, 20:20

'I say it clearly, that was the end', Donald tells why he did not save Dagzi

'E them pastërtisht fare, aty ishte fundi', Donaldi tregon pse nuk e shpëtoi Dagzin

XING

'E them pastërtisht fare, aty ishte fundi', Donaldi tregon pse

Mbrëmjen e djeshme Dagz u eliminua nga Big Brother VIP, pas një zinxhiri shpëtimesh që e la në fund atë dhe Einxhelin, gjë që nuk u prit aspak mirë nga çifti. 

'E them pastërtisht fare, aty ishte fundi', Donaldi tregon pse

Së fundmi, gjatë një bisede me banorët, Donaldi ka treguar arsyen pse nuk ka zgjedhur të shpëtojë Dagzin.

'E them pastërtisht fare, aty ishte fundi', Donaldi tregon pse

Beatrix: Tha e bëtë kurban Dagzin, rrini me Egzonën tani. Sot nuk më ke parë në sy gjithë ditën që dje.

Donald: E bëtë kurban Dagzin e? Pse nga ta dinim si do shkonte ajo gjëja? Unë Dagzin nuk e kam zgjedh prej Einxhelit se e di që zgjedh Einxhelin. E them pastërtisht fare. Unë nuk dua të dal Dagzi, dua të nxjerr atë jo Dagzin.

Beatrix: Se dinte askush si do shkonte kjo gjëja.

Donald: Po të kishte zgjedhur Dagzin Monika, do ishe ti me Beniadën. Se marr vesh Einxhel këto kohë, te dhoma e suitës te meksikani ishte fundi.

'E them pastërtisht fare, aty ishte fundi', Donaldi tregon pse

'E them pastërtisht fare, aty ishte fundi', Donaldi tregon pse

'E them pastërtisht fare, aty ishte fundi', Donaldi tregon pse

'E them pastërtisht fare, aty ishte fundi', Donaldi tregon pse