1 Prill 2022, 23:53

'I spent a lot of money on you', Eglein Laknori makes a public appeal to Eliona Pitarka after the wedding

'Harxhova shumë lekë për ty', Eglein Laknori i bën thirrje publike Eliona Pitarkës pas dasmës

XING

'Harxhova shumë lekë për ty', Eglein Laknori i bën

Eglein Laknori ka qenë së fundmi i ftuar në emisionin e moderatores Ester Bylyku, 'Glamour Zone'. Aktori i 'Klanifornia', është shprehur se ka shpenzuar shumë para te dasma e koleges së tij, Eliona Pitarka, e cila kurorëzoi dashurinë me bashkëshortin vetëm pak ditë më parë.

'Harxhova shumë lekë për ty', Eglein Laknori i bën

Ester Bylyku: Cila është shuma më e çmendur që ke shpenzuar kohët e fundit?

'Harxhova shumë lekë për ty', Eglein Laknori i bën

Eglein Laknori: Kam harxhuar 500 mijë lekë për një natë te dasma e Eliona Pitarkës. Qoka, kostumi, karburanti, dhe veshja e gruas më shkruan 500 mijë lekë. Eliona më ka shkuar gjysmë milioni dasma jote.

'Harxhova shumë lekë për ty', Eglein Laknori i bën

'Harxhova shumë lekë për ty', Eglein Laknori i bën