26 Janar 2022, 21:00

'I want to eat you', bites and touches at the meeting Ana and Edi

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe Edi

XING

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

Edi është rikthyer në Për’puthen dhe në takimin e parë me Anën është vënë re tepër afrimitet mes tyre. Edi nuk hezitoi të tentonte të rrëmbente një puthje nga Ana por nuk ia doli. Fundi i takimit kishte më tepër afrimitet ndërsa nuk munguan puthjet e prekjet.

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

Edi: Ah sa kam pritur për këtë takim. Që kur të kam parë që ke hyrë kam thënë duhet dikush brenda aty me “e shkatërru”. Unë kam qejf të të kem partnere në krim. Ne e kemi një të mirë që t’i shohim gjërat më përpara. Kur ta shoh personalitetin tënd, e di që ecën mirë.

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

Ana: Luan me ndjenjat ti?

Edi: Nëse luan dikush me mua, ruhu. Dua të të ha. Dua të ta ha buzën e bukur.

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

Ana: Po rashë në dashuri me ty dhe ti bie me mua se nuk ke nga shkon. Si do ndiheshe ti nëse dal me një djalë tjetër që kam afrimitet?

Edi: E ndjen. Varja pastaj, ti shkon në punën tënde.

Ana: Nuk mendon që do të jetë gabimi tek ti se ndoshta nuk më ke mbushur sa duhet?

Edi: Nuk mund të jetë ajo se unë e di çfarë bëj, të kap për vete.

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe

'Dua të të ha', kafshime dhe prekje në takimin Ana dhe