2 Janar 2022, 15:52

'I want to go home', Beatrix wants to get out of Big Brother

'Dua të shkoj në shtëpi', Beatrix kërkon të dalë nga Big Brother

XING

'Dua të shkoj në shtëpi', Beatrix kërkon të

Situata me Donaldin ka bërë që Beatrix të mendojë daljen nga shtëpia e "Big Brother". Ajo ka qenë tepër e shqetësuar dhe ka kërkuar të largohet nga shtëpia.

“Vetëm dua të dal nga këtu dhe të shkoj në shtëpi”,u shpreh Beatrix.

Ishte Arjola ajo që e këshilloi duke i thënë të mos shqetësohet fare në lidhje me asgjë dhe ta vazhdojë këtë rrugëtim.

'Dua të shkoj në shtëpi', Beatrix kërkon të

“Jo nuk ke për të shkuar, tani qetësohu një herë, shtrihu, pusho dhe nesër ja nisnim nga e para se je dhe e lodhur dhe e stresuar”, i tha Arjola duke e këshilluar.

“Ka ca ditë që jam kështu dhe nuk është se po bëhet më mirë”, i tha Beatrix.

'Dua të shkoj në shtëpi', Beatrix kërkon të