6 Korrik 2023, 23:26

'I was enchanted', Luizi is excited, the Albanians of London surprise him with a special gift

'U magjepsa', emocionohet Luizi, shqiptarët e Londrës e surprizojnë me dhuratën speciale

XING

'U magjepsa', emocionohet Luizi, shqiptarët e Londrës e

Luiz Ejlli ka marrë një dhuratë speciale nga fansat e tij nga Anglia.

Shqiponja dykrenare që mban Luizin dhe Kiarën në ditët e tyre të dasmës. Kjo dhuratë ka emocionuar këngëtarin.

'U magjepsa', emocionohet Luizi, shqiptarët e Londrës e

“Një zotëri i nderuar, Hamdi Domazeti nga Londra ka 1 javë që ma ka sjellë një dhuratë dhe unë tani e hapa dhe u magjepsa. Se sheh mallin e shqiptarëve që kanë për vendlindjen. Është diçka e jashtëzakonshme, shumë e bukur”, shprhehet Luizi i emocionuar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luiz Ejlli (@itsluizejlli)