3 Prill 2022, 19:44

'I was offered to become a singer', Shqipja recounts the behind the scenes of 'Përputhen'

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja rrëfen prapaskenat e 'Përputhen'

XING

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

Shqipe Hysenaj ka qenë e ftuar në emisionin "Why Not" në RTV Ora dhe moderatorja e programit, Roza Lati e ka pyetur nëse është e vërtetë që Mevlani nuk e ka paguar.

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

“Aman lëre se ajo pagesa është bërë ushqim për qentë, nejse ajo është histori e mbyllur që nuk dua fare ta komentoj se do dalë sërish nëpër portale. Sigurisht që nuk më ka paguar”.

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

“Përputhen ka nxjerrë imazhe të forta Instagrami, përveçse këngëtare”, vazhdoi moderatorja.

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

“Edhe unë do të dilja këngëtare, kur dola nga programi më është ofruar të bëja një këngë por kur pashë që stonoja thashë jo”, tregoi Shqipja.

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja

'Më ofruan të bëhesha këngëtare', Shqipja