23 Janar 2022, 16:44

'I went after him because I like challenges', Dagz talks about his relationship with Angel

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet për lidhjen me Einxhelin

XING

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet

Dj Dagz ishte i ftuar sot në "fun Club", ku ka folur për herë të parë pasi doli nga shtëpia e Big Brother Vip. Dagz tregoi se pasi ka dalë kohën e ka kaluar me familjarët dhe miqtë e ngushtë.

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet

Dagz: Kam ndenjur me njerëzit e mi pasi dola, familjarët , shoqëria , nuk jam marrë me shumë gjëra se kam pas nevojë të rri me njerëz që i dua. Unë nuk kam luajtur asnjë moment, u futa për një eksperiencë që dua ta mbaj mend. Nuk më ka interesuar të luajë me dobësitë e tyre. Është e vështirë të rrish brenda që i sheh disa gabime dhe të mos reagosh.

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet

Dagz shpjegoi edhe arsyen pse u rifut në BB VIP pasi u eleminua së bashku me PM dhe marrëdhënien me Einxhel.

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet

"Kam pas shumë arsye pse të rrija dhe të mos rrija, me PM jemi dyshe që e duam njëri tjetrin pa asnjë interes, prandaj dhe hymë bashkë, si shok dhe si vëlla. Një prej arsyeve ishte se kushdo që të fitonte çmimi ishte i të dyve, për atë qëllimin që ne e kemi thënë. PM më tha vazhdoje lojën, kjo më dha zemër. Big Brother më ka dhënë një super mundësi dhe nuk mund të mos e vlerësoja .Çështja kryesore ishte edhe Einxhel. Që e dija e kisha përshtypjen që edhe ajo kishte ndjenjë, prandaj e vlerësova dhe i shkova pas. Mua më pëlqejnë gjërat që më sfidojnë dhe nuk i arrij lehtë, dhe Einxhel është e tillë", tha Dagz.

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet

'I shkova pas se më pëlqejnë sfidat', Dagz flet