7 Janar 2022, 23:10

Illyrians, Meridians or Donald? This resident left BBV's house tonight

Iliri, Meridiani apo Donaldi? Ky banor la sonte shtëpinë e BBV

XING

Iliri, Meridiani apo Donaldi? Ky banor la sonte shtëpinë e BBV

Mbrëmjen e së martës Donaldi çoi në nominim veten, Ilirin dhe Meridianin. Ai fitoi një udhëtim nëpër botë me Romeon, por për të realizuar këtë iu desh të nominonte tre banorë, përfshirë dhe veten.

Iliri, Meridiani apo Donaldi? Ky banor la sonte shtëpinë e BBV

Sonte në “Big Brother VIP PRIME” njëri prej tyre la shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Bëhet fjalë për Meridianin, i cili u votua nga publiku për të dalë.

Iliri, Meridiani apo Donaldi? Ky banor la sonte shtëpinë e BBV

Iliri, Meridiani apo Donaldi? Ky banor la sonte shtëpinë e BBV