2 Prill 2022, 22:51

'I'm a princess, I'm not a couple', Filloreta bursts into screams, Mevlani leaves her sorry

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta shpërthen në britma, Mevlani e lë keq

XING

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta

Pak ditë më parë Mevlani ftoi Efin në kërcim. Kjo nuk u prit aspak mirë nga Filloreta (vajza që ka ardhur në program vetëm për Mevlanin), e cila u largua nga studioja.

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta

Mbrëmjen e sotme ajo dhe Mevlani u përballën me njëri-tjetrin për të sqaruar situatën. Mirëpo, gjërat mes tyre vetëm sa u përkeqësuan. Filloreta nuk i kurseu britmat ndaj Efit, ndërsa Mevlanit nuk i pëlqeu sjellja e saj dhe e braktisi në përballje.

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta

Filloreta: Së pari duhet të rrish drejt kur të flasësh me mua.

Mevlani: Ou, duhet të na mësosh edhe si të rrimë tanë?!

Filloreta: Unë jam një princeshë, duhet të më vlerësosh!Koha ime është shumë e çmuar, unë nuk kam nevojë për sponsora, kam jetën time në Zvicër. Ti je mësuar me femra tjera, unë kam ardhur prej Zvicre, unë i kam lënë gjërat e mia për ty dhe ti nuk po i vlerëson!

Mevlani: Edhe?

Efi përpiqet të flasë-

Filloreta: Mos më ndërprit! Unë jam në përballje

Efi: Mua mos ma ngri zërin! Ngele duke ngritur veten tënde, shyqyr që e ngre po na ul ne të tjerave

Filloreta: Unë e kam përballë, ti je x këtu

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta

Efi: Çfarë ke ti më tepër? X-in futja vetes ti mua jo

Filloreta: X je ti këtu! Këtu duhet të dëgjohet zëri vetëm në përballje e jo anash

Efi: Mua mos më bërtit më! Herë tjetër mos të ta dëgjoj zërin fare të më drejtohesh mua

Filloreta: E vogël je për mua, besomë

Efi: Vazhdo fol përballë dhe mos të ta dëgjoj më zërin të ma ngresh mua! Hajde, qetësohu

Mevlani: Duke ofenduar tjerët…

Filloreta duke bërtitur: Lëri të tjerët, ti je në përballje me mua, nuk je me tjerët

Mevlani largohet nga përballja: Ti mund të vazhdosh

Filloreta: Normal që vazhdoj, ti e ke një princeshë përballë, nuk ke femra palidhje këtu

Mevlani: Princeshën bëjë me tjerët, jo me mua

Efi: Vlerat vetes rritja në mënyra të tjera, duke i theksuar këto gjëra vetëm ja humb vlerat vetes

Filloreta: Ti nuk diskuton me mua, ti X e ke

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta

‘Unë jam princeshë, nuk jam palidhje’, Filloreta