1 Prill 2022, 18:30

'I'm not like you', Bora Zemani enters music and publishes songs

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon këngë

XING

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

Deri tani e kemi parë vetëm moderatore, por Bora Zemani i ka habitur të gjithë me postimin e fundit në Instagram, duke njoftuar se sot do publikojë këngë.

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

"Nuk jam si ti", mban titullin kënga.

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

"Nuk jam si ti", surprizë për ju. Mezi pres ta ndaj me ju këngën time. Po numëroj orët. Sot në 20:00", shkruan Bora.

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

Nga komentet shihet se ndjekësit janë habitur nga ky lajm ndërsa të tjerë mendojnë se është rreng për 1 Prill.

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

Mbetet për tu parë ç'po kurdis moderatorja!

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon

'Nuk jam si ti', Bora Zemani i futet muzikës dhe publikon