4 Prill 2022, 19:44

'I'm psychologically charged', Laureta bursts into tears: Arjani touches me where it hurts

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot: Arjani më preku aty ku më dhemb

XING

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot:

Të shtunën në “Përputhen Prime” Laureta u përplas me Arjan Konomin. Opinionisti i permendi “eksperiencën” e saj me gjykatat, duke bërë që konkurrentja të largohej nga studioja. Pas saj shkoi dhe Rrushja.(Lexo këtu)

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot:

Në puntatën e sotme, Laureta sqaroi arsyen e largimit të saj, duke thënë se Arjani e kishte prekur në pikën e dobët.

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot:

“Zgjodha të lë studion sepse më preku aty ku më dhemb. Nuk bën që ta prekesh aty ku nuk bën, të paktën tek pjesa e gjykatës nuk doja të ma përmendte. Nuk ka sens të përmendet kjo si pjesë. Për të mos agravuar situata më tej desha të dal jashtë. Jam e ngarkuar psikologjikisht”, tha ajo.

Pas këtyre fjalëve, konkurrentja shpërtheu në lot.

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot:

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot:

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot:

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot:

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot:

'Jam e ngarkuar psikologjikisht', Laureta shpërthen në lot: