22 Janar 2022, 15:03

'I'm scared', Donald worried after the elimination of Beatrix

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të Beatrix

XING

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

Mbrëmjen e djeshme banorja që la shtëpinë e "Big Brother" ishte Beatrixa. Largimi i saj u pasua me shumë emocione dhe lot nga banorët e sidomos nga partneri i saj, Donaldi. 

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

Teksa po pëgatiteshin për të shijuar darkën pas spektaklit, banorët e kanë këshilluar aktorin të mos mërzitet dhe të pranojë me pozitivitet kushtet e lojës.

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

Gjatë kësaj bisede Donaldi shprehu edhe merakun se me çfarë do të përballet Beatrix jashtë mureve të asaj shtëpie.

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

"Kam frikën e saj, nuk e di sesi është jashtë", tha ai ndërsa Beniada i ofroi mbështetjen e saj.

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

Të njëjtin shqetësim si Donaldi kishte edhe Trixa mbrëmë. Me të ardhur në studion e spektaklit, Arbana i tha se vuri re trishtim në sytë e saj dhe e pyeti çfarë e shqetëson. Trixa u përgjigj se e frikëson përshtatja me botën jashtë.

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të

'Kam frikë', Donaldi i shqetësuar pas eleminimit të