17 Gusht 2019, 10:59

In a love story, who is the girl who grabbed Drini Zeqo's heart

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka rrëmbyer zemrën Drini Zeqos

XING

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka

Moderatori simpatik Drini Zeqo edhe pse ka vite në ekran dhe pjesë e mediave, i ftuar në intervista e emisione kur është pyetur për jetën e tij private nuk ka zbuluar asgjë më shumë.

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka

Megjithatë së fundmi me anë të një postimi në Instagram, Drini ka pranuar se është në një histori dashurie.

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka

"Nuk jam i sigurtë nëse jemi takuar në momentin e duhur, por meqë jemi të dy këtu, le të provojmë më të mirën tonë", shkruan Drini duke lënë të kuptohet se po përpiqet ta mbajë këtë lidhje dashurie.

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka

Në një histori dashurie, kush është vajza që i ka