7 Gusht 2018, 17:57

In a serious health condition, Kemal makes a shocking statement about the disease

Në gjendje të rëndë shëndetësore, Kemali bën deklaratën shokuese për sëmundjen

XING

Në gjendje të rëndë shëndetësore, Kemali bën

Dy ditë më parë pushtoi mediat turke lajmi se Burak Ozçivit, aktori i njohur nga roli i "Kemalit" është në gjendje të rëndë shëndetësore pasi është prekur nga "burnout syndrome", një gjendje e lodhjes emocionale, mendore dhe fizike të shkaktuar nga stresi i tepruar dhe i zgjatur. Mediat shkruanin se aktori ka vizituar një psikolog dhe i ka thënë këto fjalë: "Kam arritur çdo gjë që kam dashur në jetë. Kam bërë gjithçka doja, kam udhëtuar, kam njohur vende të reja por asgjë nuk më kënaq më".

Në gjendje të rëndë shëndetësore, Kemali bën

U shkruajt gjithashtu se Burak ka refuzuar disa projekte për seriale duke i shokuar fansat me lajmet se aktorin mund të mos e shihnin më në ekran.

Në gjendje të rëndë shëndetësore, Kemali bën

Pas këtyre lajmeve ka reaguar vetë aktori i cili ka mohuar gjithçka mbi sëmundjen lajmet e mediave turke. Madje Burak është shprehur se është gati për sezonin e ri. 

"Nuk ka asgjë të tillë, përkundrazi jam shumë i motivuar për sezonin e ri. Kam projekte të reja të cilat aktualisht po i mësoj skenarin", ka thënë aktori.

Në gjendje të rëndë shëndetësore, Kemali bën