21 Janar 2022, 09:42

In anticipation of season 2, with what grade did the Albanians evaluate the series 'HOT'

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan shqiptarët serialin ‘H.O.T’

XING

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan

Të dielën e 26 Dhjetorit në Tv Klan u transmetua episodi i fundit i sezonit të parë të “H.O.T”, seriali që bëri për vete shqiptarët duke i mbërthyer pas ekranit. Këtë e ka vërtetuar dhe një sondazh i realizuar nga Ermal Mamaqi në Youtube, ku rezultati ka qenë i jashtëzakonshëm.

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan

Pyetjes “Çfarë note i jepni serialit “H.O.T”?”, i janë përgjigjur me notën 10-7600 njerëz nga 10 mijë votues. Në total 9400 votues, pra 94% e audiencës e ka vlerësuar me mbi 8 dhe vetëm 6%, pra 600 persona, e kanë votuar më pak se 8.

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan

Të gjitha episodet e “H.O.T” ndodhen tashmë dhe në Youtube, ku kanë thyer rekord shikueshmërie. Ky prodhim është bërë seriali më i ndjekur shqiptar në Youtube, me mbi 80% të komenteve vetëm pozitive.

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan

“H.O.T” do të ketë dhe një sezon të dytë, të cilin tashmë të gjithë mezi po presin sepse jeta e personazheve ka marrë një kthesë të papritur. Dani u takua me të ëmën që e kërkonte prej vitesh, ndërsa një djalë i ri hyri në jetën e Amandës. 

Seriali vjen me producentë Ermal Mamaqin e Dritan Huqin dhe autorë Klaudia Brahimajn dhe Bjordi Mezinin.

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan

Në pritje të sezonit 2, me çfarë note e vlerësuan