21 Maj 2018, 00:01

In anticipation of sweetness: Gugu tells the stomach for the first time, that's the picture that was deleted

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të parë barkun, ja foto që u fshi

XING

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Pak ditë më parë këngëtarja super seksi dhe e shumë komentuar për deklaratat e saj, Gugu dha lajmin e bukur se është në pritje të ëmbël.

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Në statusin e saj në Instastory, këngëtarja shkruante "Bebe" shoqëruar me emoji bebeje dhe me sytë me zemra.

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Ky lajm erdhi pak muaj pas fejesës së saj të papritur me një djalë identitetin e të cilit nuk e ka zbuluar.

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Pas lajmit të shtatzënisë, Gugu ka treguar dje për herë të parë barkun në një postim të cilin më pas e fshiu.

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Në foton e ruajtur nga "Xing.al", këngëtarja shfaqet para pasqyrës së tualetit teksa e ka ngritur bluzën për të treguar barkun.

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Siç duket Gugu është në javët e para të shtatzënisë dhe ndryshimet e dukshme nuk kanë filluar ende./Xing.al

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të

Në pritje të ëmbël: Gugu tregon për herë të