2 Prill 2022, 16:31

In the 3 months of the relationship, Dj Dagz makes the unusual gift to Angel

Në 3 mujorin e lidhjes, Dj Dagz i bën Einxhelit dhuratën e pazakontë

XING

Në 3 mujorin e lidhjes, Dj Dagz i bën Einxhelit dhuratën e

Einxhel Shkira dhe Dj Dagz po shijojnë dashurinë jashtë shtëpisë së “Big Brother”. Tashmë ata kanë bërë tre muaj lidhje dhe  Dagz i ka bërë Einxhel një dhuratë që nuk është aspak e zakontë.

Në 3 mujorin e lidhjes, Dj Dagz i bën Einxhelit dhuratën e

Dj e ka surprizuar moderatoren me një mbrëmje romantike duke parë filmin Shrek.

Në 3 mujorin e lidhjes, Dj Dagz i bën Einxhelit dhuratën e

Einxhel ka ndarë me ndjekësit në rrjetet sociale videon nga ky moment dhe Dagz e ka rishpërndarë duke shkruar me humor: “Vetëm një dhuratë për 3 mujorin tonë të parë”.

Në 3 mujorin e lidhjes, Dj Dagz i bën Einxhelit dhuratën e

Dyshja kanë treguar nëpër intervista se janë duke jetuar bashkë herë në Tiranë e herë në Prishtinë në varësi të angazhimeve të tyre.

Në 3 mujorin e lidhjes, Dj Dagz i bën Einxhelit dhuratën e

Në 3 mujorin e lidhjes, Dj Dagz i bën Einxhelit dhuratën e