20 Maj 2018, 20:01

In the middle of the live broadcast, the moderator pulls out the guest

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë të ftuarin

XING

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

Të gjithë e njihni si "Koraj" nga seriali "Dashuri me qira", por së fundmi aktori turk Onur Buyuktopçu është edhe moderator i programit të gatimit "Yemekteyiz".

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

Në puntatën e fundit Onur është nxehur shumë me të ftuarin duke e përzënë atë.

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

Fillimisht moderatori dhe i ftuari kanë debatuar e më pas Onur i kërkoi të largohet.

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

"Më lini të vazhdoj programin, ju lutem", përsëriti disa herë moderatori e më pas i tha: "Hajde pra largohuni".

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë

Plas sherri në mes të emisionit live, moderatori nxjerr jashtë