18 Janar 2022, 23:47

In the nomination with Dagzi, Angel blames Trixa: I did not expect it from you

Në nominim me Dagzin, Einxhel ia hedh fajin Trixës: S'e prisja nga ty

XING

Në nominim me Dagzin, Einxhel ia hedh fajin Trixës: S'e prisja

Pasi realizoi me sukses misionin e Vëllait të madh, Trixa kishte sot një detyrë, të niste një zinxhir shpëtimesh. Ajo vendosi të shpëtonte Egzonën dhe në fund të zinxhirit mbetën Einxhel dhe Dagz.

Kjo gjë e mërziti pamasë Einxhelin, e cila nuk e priste që banorët t'i linin për fund ata të dy.

Në nominim me Dagzin, Einxhel ia hedh fajin Trixës: S'e prisja

Pasi doli në oborr, duke biseduar me Beniadën, Einxhel tha se priste që Trixa ta shpëtonte atë ose Dagzin, pasi edhe ai e ka shpëtuar.

"Është mërzit Egzona dhe më ka ardh shumë keq për Egzonën, por kam pas hallin e Trixës. Dhe Dagzi ka pas hallin e Trixës. Që Trixa mos thoshte Dagzin, nuk e prisja. Mua mos ma thoshte kurrë, po Dagzin? Që ia tha emrin herën e kaluar. Të gjithë thatë çdo lloj emri përveç meje dhe Dagzit", tha Einxhel teksa Trixa ndodhej prezente, por zgjodhi të mos i përgjigjej.

Në nominim me Dagzin, Einxhel ia hedh fajin Trixës: S'e prisja