8 Qershor 2023, 16:08

'In the same bed since the first night', the main rules of 'Love Island Albania' are revealed

'Në të njëjtin krevat që në natën e parë', zbulohen rregullat kryesore të 'Love Island Albania'

XING

'Në të njëjtin krevat që në natën e

Këtë sezon veror në ekranin shqiptar do të transmetohet për herë të parë reality show "Love Island", konkretisht në Tv Klan. Programi moderohet nga moderatorja dhe autorja Luana Vjollca.

Së fundmi, në faqen zyrtare janë publikuar rregullat kryesore të cilat janë:

1. Çiftet flenë në të njëjtin krevat që në natën e parë.

2. Konsumimi i alkoolit është i limituar.

3. “Ishullorët” nuk lejohet ta dinë se sa është ora.

4. Janë 24 orë nën monitorimin e kamerave.

Vila ku konkurrentët do të izolohen ndodhet në Palasë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Island Albania (@loveisland.albania)