9 Gusht 2019, 10:28

In the super modern home of Gjiko and Elita Rudi

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

XING

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Që kur u zbulua lidhja e tyre e deri më sot që janë prindër, Elita dhe Gjiko kanë mbetur një nga çiftet më të komentuar të showbizit dhe që publiku ka gjithnjë interes të dijë për jetën e tyre private.

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Elita dhe Gjiko jetojnë në Prishtinë në një shtëpi shumë moderne e një pamje brenda saj e ka zbuluar sot moderatorja bukuroshe.

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Elita ka pozuar para dollapit të veshjeve dhe një rafti plot me këpucë, ku kudo në dhomë mbizotëron e bardha.

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

"Mbajini takat, kokën dhe standartet tuaja lart", është përshkrimi me të cilin Elita ka shoqëruar fotot.

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit

Në shtëpinë super moderne të Gjikos dhe Elita Rudit