26 Janar 2022, 15:39

Incredible resemblance: Donald is the sozi of the famous Turkish actor

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

XING

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Donald Veshaj është kthyer në një ndër personazhet më të komentuar në rrjet që pas hyrjes së tij në “Big Brother VIP”. Ndjekësit e tij janë shtuar ndjeshëm dhe së fundmi i kanë gjetur dhe sozinë.

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Ato e kanë krahasuar me aktorin turk, Uraz Kaygilaroglu, i cili u bë i njohur për publikun shqiptar si Gedizi në “Sefirin Kizi”.

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Si mendoni ju, ngjajnë apo jo? Vlerësojeni duke parë fotot e mëposhtme:

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk

Ngjashmëri e pabesueshme: Donaldi qenka sozi e aktorit të njohur turk