10 Janar 2022, 23:05

Infected with Omicron, Bleona returns from the US and shows health status

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen shëndetësore

XING

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen

Bleona është rikthyer nga Amerika dhe është mirë me shëndet pasi kaloi infektimin me Omicron. Në spektaklin e sotëm të “Love Story” ajo u shpreh se ka bërë dozën e tretë të vaksinës.

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen

“Unë jam shumë mirë, më vjen shumë mirë që u riktheva në Shqipëri. Bëra dozën e tretë të vaksinës, gjithçka është në rregull”, u shpreh këngëtarja.

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen

Ndërkohë për sa i përket shëndetit të Robert Aliajt, ka qenë djali i tij që ka treguar se ai është shumë mirë. “E kaloi shumë mirë, ai është bishë”, tha Kristi.

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen

U infektua me Omicron, Bleona rikthehet nga SHBA dhe tregon gjendjen