5 Prill 2022, 11:14

Inside the luxury house of Vera Grabocka and Timo Flloko

Brenda shtëpisë luksoze të Vera Grabockës dhe Timo Fllokos

XING

Brenda shtëpisë luksoze të Vera Grabockës dhe Timo Fllokos

Regjisorja Vera Grabocka nuk ndan shumë momente familjare në Instagramin e saj dhe shpërndan vetëm postime që lidhen me punën. Mirëpo mëngjesin e ditës së sotme ka bërë një përjashtim.

Brenda shtëpisë luksoze të Vera Grabockës dhe Timo Fllokos

Grabocka ka postuar foto nga dy kënde të vilës së saj dhe bashkëshortit, aktorit të madh Timo Flloko. Në foton e parë ajo shihet në një ambient ndenjeje me një arredim elegant dhe me kolona të mëdha.

Brenda shtëpisë luksoze të Vera Grabockës dhe Timo Fllokos

Në foton e dytë regjisorja ka pozuar pranë një statuje dekorative që qëndron pranë pishinës së saj në oborr.

Brenda shtëpisë luksoze të Vera Grabockës dhe Timo Fllokos

“Mëngjes Prilli – Të gjithë kemi nevojë për pak diell në jetën tonë!”, ka shkruar Grabocka.

Brenda shtëpisë luksoze të Vera Grabockës dhe Timo Fllokos

Brenda shtëpisë luksoze të Vera Grabockës dhe Timo Fllokos