16 Janar 2022, 19:04

'Introduce friends to harass me', Antonela tells the meeting with Balotelli

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin me Balotellin

XING

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

E ftuar në "E diell", Antonela Berisha ka treguar sot se është ngacmuar nga Mario Baloteli.

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

Ajo tha se janë takuar rastësisht në një lokal në Milano dhe ai ishte afruar që ta ngacmonte, por Antonela i ka thënë jo sepse nuk ishte tipi i saj.

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

“Personazhi që më ka shprehur pëlqimin jo dashurinë është i njohur, Balotelli. E kam takuar në një lokal në milano, futi shokë me më ngacmu. Bëmë muhabet nja dy minuta dhe më pas iku, më tha më pëlqen shumë, je e gjatë je e madhe kështu. Jo i thashë nuk është tipi im”, tha Antonela.

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin

'Futi shokë të më ngacmonte', Antonela tregon takimin