6 Korrik 2023, 09:59

Ish-burri dhe ish-vjehrra kallëzojnë penalisht këngëtaren shqiptare

Ish-burri dhe ish-vjehrra kallëzojnë penalisht këngëtaren shqiptare

XING

Ish-burri dhe ish-vjehrra kallëzojnë penalisht këngëtaren

Prej disa javësh po përflitet beteja për pasurinë e familjes që përfshin këngëtaren Violetë Kukaj.  Rasti u bë i njohur për publikun nga ‘Shihemi në gjyq’ ku versionin e tyre e dhanë ish-kunatat e këngëtares që e akuzuan atë për tjetërsim të pronës. 

Por duket se emisioni ka qenë vetëm një pikënisje. 

Ish-burri dhe ish-vjehrra kallëzojnë penalisht këngëtaren

Prive raporton se të enjten, në prokurori është denoncuar kallëzimi penal nga ana e ish-burrit dhe ish-vjehrrës së këngëtares së njohur.  Përpos për çështjet e patundshmërive, kallëzimi përfshin edhe pretendime, për siç thuhet ‘vjedhjen e arit’ nga ana e këngëtares Kukaj.