30 Janar 2022, 23:27

'It irritated me a lot', Ermali and Arbana talk about their relationship as colleagues

‘Më acaronte shumë’, Ermali dhe Arbana flasin për raportin e tyre si kolegë

XING

‘Më acaronte shumë’, Ermali dhe Arbana flasin për

Ermal Mamaqi dhe Arbana Osmani ishin sonte të ftuar në “Ëndërrtjerrësit”, programi më i ri në Top Channel. Dyshja kujtuan emisionin “Top Select” në vitin 2002, kur prezantonin bashkë.

‘Më acaronte shumë’, Ermali dhe Arbana flasin për

Arbana tha se ajo dhe Ermali ziheshin shumë si në kamera, ashtu dhe jashtë tyre. Kjo sepse Ermali bënte batuta që asokohe e acaronin moderatoren.

‘Më acaronte shumë’, Ermali dhe Arbana flasin për

“Unë me Ermalin ziheshim shumë si në kamera, ashtu edhe jashtë kamerave. Unë e merrja shumë seriozisht prezantimin ndërsa Ermali bënte shumë batuta. Më dukej sikur ja hiqte të gjithë rëndësinë programit me batuta dhe më acaronte shumë”, u shpreh Arbana me të qeshura. 

‘Më acaronte shumë’, Ermali dhe Arbana flasin për

‘Më acaronte shumë’, Ermali dhe Arbana flasin për

‘Më acaronte shumë’, Ermali dhe Arbana flasin për