4 Qershor 2023, 16:27

It is revealed when Luana's new show starts, sooner than we expected

Zbulohet kur nis emisioni i ri i Luanës, më shpejt sesa e prisnim

XING

Zbulohet kur nis emisioni i ri i Luanës, më shpejt sesa e prisnim

"Love Island" vjen për herë të parë në Shqipëri nga televizioni Klan dhe nga autorja e moderatorja Luana Vjollca. 

Luana ka zbuluar se programi do të nisë më 10 qershor. 

“Love Island” (Ishulli i dashurisë) është një program i suksesshëm me një grup konkurrentësh, që jetojnë të izoluar nga bota e jashme në një vilë, të mbikëqyrur nga kamera. Për të mbijetuar në vilë, banorët duhet të shoqërohen me një tjetër banor të vilës, qoftë për dashuri, miqësi apo para. Çdo banor që mbetet single, eleminohet. Konkurrentët mund të eleminohen edhe përmes votimit të publikut. 

Zbulohet kur nis emisioni i ri i Luanës, më shpejt sesa e prisnim