6 Gusht 2019, 21:29

It is revealed who is spending his holidays in Greece with Ilda Beyleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

XING

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Prej disa ditësh moderatorja e sportit, Ilda Bejleri ka nisur pushimet dhe ndodhet në Greqi. Nga atje Ilda i ka mahnitur të gjithë me fotot që ka postuar nga pishina e nga vendet që ka vizituar.

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Ditën e sotme vetë Ilda ka zbuluar se në Greqi ndodhet me dy prindërit e saj. Ajo ka postuar një foto të tyre nga pishina dhe shkruan: "Dashuritë e mia".

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Ilda së fundmi ka qenë në vëmendje edhe për largimin nga Supersport. Dje në një intervistë për "Pushime on Top", Dritan Shakohoxha u shpreh se ka qenë ai i pari që e ka punësuar Ilda Bejlerin në televizion dhe ishte ai që i dha lajmin e largimit nga puna.

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Ilda reagoi duke thënë: "Nga puna të heqin e të marrin pronarët, jo komentatorët e ndeshjeve".

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri

Zbulohet me kë po i kalon pushimet në Greqi Ilda Bejleri