19 Maj 2018, 22:45

It looks fixed to Gigi Hadid, what plastic surgery has made Jessica Berberi

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka bërë Xhesika Berberi

XING

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka

Xhesika Berberi është një nga modelet më të komentuara të shoëbizit, si për anën profesionale, karrierën e saj në Amerikë, ashtu edhe jetën private. Por ajo që e ka veçuar gjithmonë është fakti që ngjan shumë me modelen me famë ndërkombëtare, Gigi Hadid.

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka

Gigi dhe Xhesika ngjajnë aq shumë sa ka pasur zëra se modelja shqiptare ka bërë operacione që t’i ngjajë modeles me famë ndërkomëbëtare.

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka

E pyetur sot në “Xing me Ermalin”, Xhesika u shpreh se nuk ka bërë asnjë ndërhyrje deri tani, por nuk është kundër në të ardhmen.

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka

“Për momentin nuk kam asnjë ndërhyrje plastike. Nuk do të thotë që jam kundër. Jam kundër ekzagjerimeve, por unë s’kam bërë asnjë”, u shpreh Xhesika.

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka

Ngjan fiks me Gigi Hadid, çfarë operacionesh plastike ka