11 Janar 2022, 11:46

'It was not an earthquake, Fifi fell', the singer reacts to the joke

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja reagon ndaj shakasë

XING

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja

Dy ditë më parë një tërmet me magnitudë 5.5 ballë të shkallës Rihter ka goditur të dielën Greqinë. Tërmeti u ndje edhe në Shqipëri, Maqedoni të Veriut e Kosovë.

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja

Lidhur me këtë reagimet në rrjet kanë qenë të shumta e në një prej tyre thuhet “Nuk ishte tërmet u rrëzua Fifi”.

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja

Kjo ka sjellë reagimin e këngëtares duke thënë se këta njerëz ia ka lënë Zotit.

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja

“Dhe ja pra miq të dashur…kemi edhe kështu lloj njerëzish akoma.. ja pra miq të dashur 27 vjet unë i kam kaluar me njerëz të tillë nëpër këmbë..po si puna ime, sa janë?
Pastaj mund edhe të thoni që Fifi ka probleme?
Ka Fifi apo njerëzit me Fifin?
Po si mua sa njerëz të tjerë bullizohen në ditë?
Si puna ime sa femra të tjera përqeshen e nëpërkëmben?
Sa njerëz të tjerë plasin e mundet edhe t’i bëjnë dëm vetes?
Marre..Marre..Marre!
Ndërkohë ty edhe shumë të tjerëve ua kam lënë Zotin o njerëz pa njerëzi”, shkruan Fifi.

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja

'S’ishte tërmet, u rrëzua Fifi', këngëtarja