3 Maj 2019, 09:11

It was not on Tian's birthday, but see what Robert Berisha did for the grandson

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën Robert Berisha për nipin

XING

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Ditën e djeshme djali i këngëtares Tuna dhe Patrtis Berishës kishte ditëlindjen. Tian mbushi 2 vjeç dhe prindërit e tij kishin organizuar një super festë dhe sigurisht nuk munguan edhe urimet nga ana e tyre.

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Nëpërmjet disa fotove në ‘Instagram’ Tuna e uroi të birin për ditëlindje me fjalët më të ëmbla. "Arritja ime më e madhe në jetë je ti për mua. Titulli më i bukur që kam del nga goja jote. Urime ditëlindjen jetë. Të don Mami&Babi", shkruante Tuna.

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Mirëpo, ashtu si dhe vitin e kaluar në festën e Tian vihej re mungesa e vëllait të Patrisit, Robertit dhe bashkëshortes së tij Norës.

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Ndonëse nuk ishte në festë, Roberti kishte zgjedhur që nëpërmjet një fotoje ku Patrisi shfaqej me Tian dhe Rennen të uronte publikisht nipin e tij.

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën

Nuk ishte në ditëlindjen e Tian, por shihni ç’bën