30 Shtator 2020, 20:22

'It was ruining my life', Castro Zizo confesses: How I quit drinking

'Po më shkatërronte jetën', rrëfehet Kastro Zizo: Si e lashë alkoolin

XING

'Po më shkatërronte jetën', rrëfehet Kastro Zizo:

I ftuar në “Wake Up”, Kastro Zizo tregoi se ardhja ne jete e djalit te tij, Dante e bëri të merrte vendime të rëndësishme, siç është lënia e alkoolit.

“Kam pasur revolucion të brendshëm me lindjen e djalit. Kam reflektuar dhe kam lënë alkoolin, i cili më ka turbulluar për shumë kohë dhe më ka shkatërruar në raport me ata që doja”, tregoi Kastro i emocionuar.

Kastro u shpreh se tre fëmijët e kanë bërë më të përkushtuar pasi trupi dhe qenia e tij janë shkrirë për Dankan, Nia dhe Dante.

'Po më shkatërronte jetën', rrëfehet Kastro Zizo: