8 Gusht 2019, 15:10

It was said that 'Home Alone' would be remade, Kevin making the unprecedented reaction

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin bën reagimin e paparë

XING

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

Ditën e djeshme u bë e ditur se përfaqësuesit e Disney kanë vendosur të ribëjnë disa filma shumë të njohur e të suksesshëm e një prej tyre është edhe "I vetëm në shtëpi".

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

Ky lajm nuk u prit dhe aq mirë nga fansat dhe pas këtij vendimi për ribërjen e filmit, ka reaguar edhe aktori kryesor i cili luante rolin e Kevinit. 

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

Macaulay Culkin i cili sot është 38 vjeç ka postuar një foto ku shfaqet i ulur në kolltuk me një pjatë me ushqim e laptopin para dhe shkruan me humor: Kështu do të duket vërtet një verision i ri i "Vetëm në shtëpi".

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin

U tha se 'I vetëm në shtëpi' do ribëhet, Kevin