8 Gusht 2018, 12:46

It will not be in the concert in Kosovo, Dua Lipa's father tells why he did not invite Rita

Nuk do të jetë në koncertin në Kosovë, babai i Dua Lipës tregon pse nuk e ftoi Ritën

XING

Nuk do të jetë në koncertin në Kosovë, babai i Dua

Festivali "Sunny Hill Festival" është një nga më të rëndësishmit që po organizohet në Kosovë. Ai do të nisë në datën 10 gusht dhe do të zgjas për 3 ditë rresht. Ky festival është organizuar nga ana e babait të Dua , Dukagjinë Lipa i cili ka ftuar shumë emra të njohur të muzikës që të këndojnë.

Nuk do të jetë në koncertin në Kosovë, babai i Dua

Mirëpo shumë nga fansat e kanë pyetur atë se përse nuk e ka ftuar Rita Orën që të performojë. Disa prej tyre kanë aluduar se arsyeja se përse Rita nuk do të marrë pjesë është për shkak të marrëdhënies jo të mirë që ka me Duan.

Nuk do të jetë në koncertin në Kosovë, babai i Dua

Mirëpo Dukagjinë Lipa ka hedhur poshtë këto aludime dhe ka treguar arsyen e vërtet se përse Rita do të mungojë.

Nuk do të jetë në koncertin në Kosovë, babai i Dua

“Duam që ky festival të ketë jetë të gjatë dhe të mbahet çdo vit, kështu që në çdo edicion të sjellim artistë të ndryshëm. Vitin e ardhshëm do ta ftojmë edhe Rita Orën e Bebe Rexhën.”, tha ai.

Nuk do të jetë në koncertin në Kosovë, babai i Dua