18 Gusht 2018, 01:08

It's busy with Tune and they do not talk, but see what Robert does with her son

Është zënë me Tunën dhe nuk flasin, por shihni ç’bën Roberti me djalin e saj

XING

Është zënë me Tunën dhe nuk flasin, por shihni

Pak javë më parë u përfol gjatë në media deklarata e bujshme e Robert Berishës, i cili pranoi publikisht se me kunatën  e tij Tunën nuk kishte asnjë marrëdhënie të mirë dhe se as nuk donte ta shikonte ndonjëherë. Madje u komentua gjatë që edhe me vëllain e tij Patrisin marrëdhënia nuk ishte shumë e mirë, por  ai sqaroi se problemin e kishte vetëm me Tunën.

Është zënë me Tunën dhe nuk flasin, por shihni

“Me Tunën as nuk dua që të takohemi. Nuk e di, për Patrisin dhe Tianin edhe jetën e jap”, tha ai. Dhe këtë gjë e ka treguar shumë mirë së fundmi pasi nëpërmjet një videoje të publikuar ka treguar se ai kalon shumë kohë me vëllain dhe nipin e tij.

Është zënë me Tunën dhe nuk flasin, por shihni

Në videon e hedhur në instastory, shihet Roberti duke xhiruar Tianin teksa ka qenë duke vrapuar në një supermarket.