10 Gusht 2018, 23:54

It's in search of police, the 24-year-old worms get alive: You broke me

Është në kërkim nga policia, 24-vjeçari vlonjat bëhet i gjallë

XING

Është në kërkim nga policia, 24-vjeçari vlonjat

Ridvan Zykaj është 24-vjeçari që kreu sot masakrën në Vlorë që tronditi mbarë opinionin publik. Autori qëlloi me breshëri automatiku 8 persona, pjesëtarë të dy familjeve, 4 gra, 3 burra dhe 2 fëmijë. Ridvani vijon të jetë i arratisur. Në ndjekje të tij janë vënë forca policore, forcat RENEA, Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë.

Ndërkohë 24-vjeçari është bërë i gjallë vetëm pak minuta më parë duke komentuar në Facebook. Komentuesit i shkruajnë se dënimin me vdekje e ka pak dhe duhet varur në litar, ndërsa Ridvani i përgjigjet: "Ç'më keni çarë kr".

Është në kërkim nga policia, 24-vjeçari vlonjat