1 Janar 1970, 01:00

'It's good that Olsi left you because you're like a fool', Elgi Tako has an answer for everyone

'Sa mirë që të la Olsi se je si patok', Elgi Tako ka një përgjigje për të gjithë

XING

'Sa mirë që të la Olsi se je si patok', Elgi Tako ka

Egli Tako ka qenë në qendër të vëmendjes së mediave që pas ndarjes nga Olsi Bylyku. Së fundmi ajo ka publikuar në Tik Tok një video ku shfaqet duke bërë make up dhe një ndjekëse i ka shkruar: Sa mirë që të la Olsi, si patok!

Eglit nuk i ka shpëtuar ky koment, por e ka marrë me shumë sportivitet dhe i ka kthyer një përgjigje publike. 

"Shumë të dhunshëm ju target group-i i Tik Tok-ut hahahah", ka replikuar ajo.

Kujtojmë se pak ditë më parë Olsi Bylyku pranoi publikisht ndarjen. 

'Sa mirë që të la Olsi se je si patok', Elgi Tako ka