18 Janar 2022, 22:10

'It's very shameful', Arbri turns to the residents: You are people first, then VIPs

'Është shumë turp', Arbri iu kthehet banorëve: Jeni njerëz së pari, pastaj VIP-a

XING

'Është shumë turp', Arbri iu kthehet banorëve:

Opinionisti Arbër Hajdari ka dhënë komentin e tij për papastërtinë brenda në shtëpi, që ka shkaktuar dhe debate të shumta mes banorëve. 

'Është shumë turp', Arbri iu kthehet banorëve:

“Është shumë turp për të gjithë banorët jo për faktin që janë Vipa sepse janë njerëz në rradhë të parë, secili prej tyre duhet te ketë përgjegjësinë e vet përsa i përket higjenës personale dhe aq më tepër kur një numër kaq i madh banorësh jetojnë në një shtëpi dhe aq më tepër kur erdhi zarfi duhet të kishin reaguar më mirë dhe duhet ta kishin marrë si një sinjal që të jenë më të pastër”, tha Arbri.

'Është shumë turp', Arbri iu kthehet banorëve: