18 Maj 2018, 21:44

Iva Aliko goes to the show with no drawers, Çani: Why did you do this to me?

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre këtë

XING

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Iva Aliko e ka djegur Instagramin me fotot e fundit që ka publikuar, e veshur me bikini të vogla ku ekspozon format bombastike trupore për të cilat është e shumë komentuar.

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Seksbomba shqiptare është e ftuar mbrëmjen e sotme në "Zonë e lirë" ku ka ardhur e veshur me një jumpsuit ngjyrë bojëqielli me dantellë.

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Poshtë veshjes, Iva nuk ka të brendshme e Çani ja vuri në dukje këtë.

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

"Pse ma bëre këtë Iva? Më shiko në sy!", i tha Çani.

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Iva u përgjigj se donte ta surprizonte atë dhe publikun e veshur kaq seksi.

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre

Iva Aliko i shkon në emision pa mbathje, Çani: Pse ma bëre