26 Janar 2022, 22:04

Jamie returns to Top Channel, the new show is revealed where we will see him

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

XING

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Moderatori dhe aktori i njohur, Salsano Rrapi, ishte i ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin "Goca dhe Gra", ku nuk i shpëtoi pyetjes nëse do të ketë një rikthim të Xhemi Shehut në Top Channel.

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Ndërsa hezitoi disi, Salsano ‘u dorëzua’ duke zbuluar projektin më të ri që do të vijë në ekranin më të dashur të shqiptarëve, Top Channel.

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Moderatorja Xhemi Shehu do të moderojë në krahë të Salsano Rapit, ndërsa ky i fundit është autor i këtij emisioni. Altin Basha do të jetë regjisor i këtij emisioni të ri.

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

“Po, Xhemi Shehu do kthehet në Top Channel. Do jetë përkrah meje në një program të ri që s’ka të bëjë me Portokallinë. Është në bashkëpunim me Top Channel, unë jam autor. Xhemi së bashku me mua është moderatore. Regjisor është Altin Basha dhe ky do të jetë një emision i ri në Top Channel”, u shpreh Salasano.

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim

Xhemi rikthehet në Top Channel, zbulohet emisioni i ri ku do e shohim