12 Gusht 2019, 16:41

Jamie Shehu is photographed during the holidays, see what a moderator in a bathing suit looks like

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

XING

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Prej disa ditësh moderatorja bukuroshe dhe shumë e dashur për publikun, Xhemi Shehu ndodhet me pushime në jug me familjen e saj.

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Nga atje Xhemi ka postuar sot një foto ku shfaqet me djalin në breg. Moderatorja duket në super formë e veshur me rrobabanjo të bardha dhe kasketë për të mbrojtur fytyrën nga rrezet e forta të diellit.

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

"Se ça na ka humb", shkruan Xhemi.

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Në një tjetër postim në Instagram, Xhemi është shfaqur pa pikë makeupi dhe bukuria natyrale është e dukshme.

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Në shtator Xhemi rikthehet në ekran sërish si moderatore e "Portokallisë".

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo

Xhemi Shehu fotografohet gjatë pushimeve, shihni si duket me rrobabanjo